Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller på Nørrebro

På det populære Nørrebro findes der mange kontorhoteller og kontorfællesskaber, da Nørrebro er et yndet sted for både private og erhverv. Med udgangspunkt i Nørrebros mange forskelligheder spænder kontorhotellerne i bydelen fra det højt professionelle kontorhotel til det kreative og mere flyvske kontorhotel, og selvfølgelig kontorhoteller herimellem. Kort sagt er chancen for at finde den helt rigtige beliggenhed, med udgangspunkt i dine kontorbehov fremragende. På Nørrebro findes kontorhoteller der tilbyder kontorpladser og kontorer i størrelsen fra 10 m2 til 400 m2, hvor et enkeltmandskontor kan lejes fra kr. 3.000. pr. md.

Længere nede finder du en liste med et udvalg af kontorhoteller på Nørrebro. Hvis du finder et interessant kontorhotel, kan du finde yderligere information ved at klikke på kontorhotellet.

Nørrebro som bydel

Nørrebro er et af de 5 brokvarterer i København, der udgør en halvcirkel omkring Indre By, og Nørrebro opdeles traditionelt i Indre og Ydre Nørrebro. Nørrebro er ikke blot den mest folkerige bydel i Hovedstaden, men også den mest befolkningstætte. Historisk er Nørrebro bedst kendt som et typisk arbejderkvarter med flere rekreative områder, f.eks. Assistens Kirkegård, men som det kendes i dag er Nørrebro en kosmopolitisk og multikulturel bydel, da en signifikant del af indbyggerne er studerende, kunstnere eller af anden etnisk baggrund end dansk. Nørrebro har endvidere et varieret kulturliv med caféer, restauranter og andet handelsliv.
Udover at være en central del af det københavnske byliv, nyder Nørrebro også godt af den københavnske infrastruktur, hvor bl.a. den grønne cykelrute går igennem. Derudover vil den nye metrolinje fra 2019 være til glæde for handelslivet, kontorhotellerne og bydelens indbyggere.

Nørrebros udvikling

I nedenstående video kan du lære mere om Assistens Kirkegård, der på mange måder symboliserer hvordan det er at leve på Nørrebro. Ser du ligheder imellem din virksomhed og Nørrebro, så kan det være at livet i et kontorhotel på Nørrebro er noget for dig og din virksomhed:

 Start med at gennemse listen over en række kontorhoteller:

Kontorhotel Blegdamsvej, København N

Nørrebros måske mest stilfulde kontorhotel lige ved Sankt Hans Torv. I det tidligere domhus kan du nu leje kontor eller kontorpladser - målrettet selvstændige, freelancere og mindre virksomheder. Der er kaffe på kanden, kunst på væggene og masser af sparringspartnere.

Kontorhotel Rovsingsgade, København N

I dette kontorhotel kan du starte med et lille kontor, og i takt med at din virksomhed vokser, er der mulighed for at dit kontor også kan gøre det. Nøgleordene er lave priser kombineret med høj fleksibilitet.

Kontorhotel Jagtvej, København N

Moderne kontorhotel for virksomheden der har fleksibilitet som førsteprioritet. Kontorhotellet er beliggende yderst centralt på Jagtvej og er særdeles velegnet til såvel enkeltmandsvirksomheder og virksomheder med pladsbehov til 15-20 medarbejdere.

Se flere kontorhoteller på Nørrebro

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i København N eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov? Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: København K, København V, København Ø, Amager, Hellerup, Frederiksberg.

Læs også mere om København N.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com