Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i Albertslund

Valget af kontorhoteller og kontorfællesskaber i Albertslund er gjort let for enhver der søger, idet få men højkvalitets full-servicerede kontorudbydere tilbyder ledige kontorpladser. Kontorhotellerne og kontorfællesskaberne henvender sig primært til personer, der ikke har det store arealbehov, og for hvem fleksibilitet og effektivitet i lejeforholdet er nøgleord. Et koncept der medfører, at det er muligt at etablere sig for relativt lave omkostninger. Kontorhotellerne er centralt beliggende med nem adgang til hele motorvejsnettet.

Find et kontorhotel i Albertslund i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Albertslund. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Vejledende priser i Albertslund

Herunder er samlet vejledende priser for kontorhoteller og kontorfællesskaber i Albertslund:

ProdukttypeVejledende priser pr. måned
Fleksibel kontorplads1.500 kr.
Åben kontorplads2.200 kr.
Lukket kontor3.200 kr.
Virtuelt kontor800 kr.

 

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Albertslund her:

Kontorhotel Herstedvang, Albertslund

Bo billigt i nyistandsat kontorfællesskab. Beliggende i Albertslunds erhvervsområde med god adgang til offentlig transport og motorvejsnettet. Et velfungerende kontorhotel der er billigt, nemt og gennemført.

Kontorhotel Roskildevej, Albertslund

Kontorfællesskabet er centralt beliggende i Albertslund med nem adgang til flere hovedfærdselsårer, heriblandt motorvej til København og Rødby. Kontorfællesskabet er placeret på 1. sal med flere gode fællesfaciliteter såsom tekøkken og mødelokale i stueetagen.

Kontorhotel Herstedøstervej, Albertslund

Midt i grønne omgivelser og med infrastruktur udover det sædvanlige finder du dette full-service kontorhotel. Kontorhotellet er beliggende i en præsentabel og dynamisk erhvervspark i en bygning med eksklusivt skandinavisk interiør og en international business lounge.

Se flere kontorhoteller i Albertslund

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Albertslund eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov? Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Taastrup, Glostrup, Vallensbæk, Ballerup.

Neden for kan du læse mere om Albertslund.

Om Albertslund

Albertslund er med sine 27.698 indbyggere lige under en gennemsnitlig kommunestørrelse, sammenlignet med de andre kommuner på den Københavnske Vestegn. Alberslund er en moderne by beliggende kun 15 kilometer fra København og er hovedsageligt bygget i 1960’erne.

Byen er på flere måder ”grøn”, idet en stor del af byens areal er udlagt til naturområder, ligesom Alberslund anses som en foregangskommune ift. miljø og bæredygtighed. En fortjeneste kommunen også er blevet anerkendt for i 2013, da Albertslund opnåede en høj placering i undersøgelsen ”Lokalt Erhvervsklima” – særligt inden for kategorien ”Infrastruktur og Transport”. Dette skyldes bl.a. at man i opbygningen af byen fx har tænkt over den trafikale situation ved at skabe gode forhold for såvel bløde som hårde trafikanter.

Den offentlige infrastruktur er ligeledes prisværdig for mange af byens indbyggere, hvor S-togsstationen i dag er en af de letteste offentlige adgangsveje til fx København. Albertslund får endvidere glæde af den nye letbane, der forventes at tages i brug i 2020, og skal være endnu et supplement til det i forvejen omfangsrige kollektive trafiknet. Desforuden åbnede Alberslund i 2012 hovedstadsområdets første blandt flere planlagte supercykelstier, hvor cyklister trygt og sikkert kan færdes de 17,8 kilometer ind til Vesterport Station.

Et andet kendt varemærke for Albertslund er det nu lukkede Statsfængsel i Vridsløselille, hvor den fiktive karakter Egon Olsen fra Olsen-Banden af flere omgange har haft sin daglige gang.

Erhvervsmæssigt har Albertslund meget at byde på.

Albertslund Kommune har et righoldigt erhvervsliv med godt 1.300 arbejdssteder, der beskæftiger omkring 20.000 medarbejdere. Albertslund Kommune har i deres erhvervsstrategi stillet sig selv et ambitiøst mål om at skabe 2.000 nye arbejdspladser i Albertslund inden 2017, hvor bæredygtig udvikling og vækst i virksomhederne skal have optimale rammer. En erhvervsstrategi som har fokus på at skabe udvikling i samarbejde med virksomhederne: “Jeg er glad for, at vi har en god erhvervsstrategi, som er blevet til i dialog med virksomhederne i kommunen. Vi ønsker at udbygge samarbejdet med virksomheder og erhvervsaktører, så vi kan skabe udviklingen sammen.” siger Borgmester Steen Christiansen.

Nye virksomheder og fremtidige iværksætter – uanset størrelse og ambitioner – kan med fordel søge efter ledige erhvervslokaler i Albertslunds populære attraktive og efterspurgte erhvervsområder; Hersted Industripark, Røde Vejrmølle Industrikvarter og Værkstedskvarteret. Alle er de attraktive, velbeliggende og konkurrencedygtige erhvervsområder med god tilgængelighed. Aktuelt planlægger Albertslund en modernisering af erhvervsområdet Hersted Industripark i forstadens nordlige del, der blandt andet vil kunne tilbyde nye som eksisterende virksomheder et bredt udvalg af topmoderne kontorfællesskaber, spændende nye kontorhoteller i Albertslund med servicerede kontormuligheder.

I de vestlige storkøbenhavnerkommuner, Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund er det endvidere muligt som virksomhed at deltage i Erhvervssammenslutningen, der er et netværk for virksomheder på Vestegnen. Ved at deltage, bliver du og din virksomhed rustet til vækst og udvikling, idet du gennem netværket får ny faglighed og finder nye kunder. I dag består netværket af ca. 150 virksomheder.

Flere store kendte virksomheder har deres dagligdag i Alberslund. Som eksempel kan nævnes Coop Danmark A/S og G4S Security Services A/S.

Billeder

Her finder du særligt udvalgte billeder fra kontorhotellerne i Albertslund:    

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com