Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

De bedste kontorhoteller i Glostrup

Find et kontorhotel i Glostrup i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Glostrup. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Se alle kontorhoteller i Glostrup

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Glostrup her:

Kontorhotel Naverland I, Glostrup

Til virksomheder med vokseværk! I skønne rammer og med et stærkt fællesskab. Få dit eget kontor eller en kontorplads, alt efter dit behov. Slip for at skulle være alene om at løfte omkostningsbyrden til faciliteter som mødelokaler, der alligevel ikke er i brug mere end et par timer om dagen.

Kontorhotel Naverland II, Glostrup

Kontorfællesskabet ligger i det attraktive erhvervsområde Hersted Industripark. Området, der ligger mellem Roskildevej, Ring 3 og Ring 4. De offentlige trafikforbindelser er fuldt udbyggede med S-tog til Glostrup Station.

Kontorhotel Naverland III, Glostrup

Kontorfællesskabet ligger i det attraktive erhvervsområde Hersted Industripark. Parkeringsforholdene er perfekte, og de offentlige trafikforbindelser er fuldt udbyggede med S-tog til Glostrup Station. Linie 548E og 549E, der kører i området, har begge forbindelse til Glostrup Station.

Se flere kontorhoteller i Glostrup

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Glostrup eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Taastrup, Vallensbæk, Ballerup, Albertslund, Valby.

Læs også mere om Glostrup.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.