Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i Jylland

I Jylland finder du både store og små kontorhoteller og kontorfællesskaber, der tilbyder servicerede kontorer…


Start din søgning efter jyske kontorhoteller her

Østjylland

I Østjylland findes der kontorhoteller i en række af de store byer i Danmark. Bl.a. Århus, der er Danmarks næststørste by, er udbuddet af kontorhoteller i kraftig vækst. I Århus er der let adgang via færge og vandflyver til København, hvis man en dag, skulle have en række erhvervsaktiviteter i Hovedstaden. Meget lig udvalget af kontorhoteller i Hovedstadsområdet breder kontorhotellerne sig i Århus-området også ud fra de indre bydele til de omkringliggende satellitbyer. Om man vil nyde godt af fordelene ved at komme helt ind i centrum eller holde sig i udkanten af Århus er således helt op til den enkelte virksomheds behov – men muligheden er der. 

I Randers, Silkeborg og Risskov forefindes der også kontorhoteller.


Se alle kontorhoteller i Østjylland

Sydjylland

Det kendte trekantområde befinder sig i Sydjylland. Der er ikke lang vej via motorvejen til Fyn og Sjælland. Sydjylland kan også byde på en masse grønne naturparker, hvis man ønsker at være tæt på naturen.

De store betydningsfulde byer i området, hvor der også tilbyder kontorer og kontorpladser til leje, er fx Kolding og Vejle.


Se alle kontorhoteller i Sydjylland

Nordjylland

I den nordligste del af Danmark tilbydes der selvfølgelig også kontorhoteller. Storbyen Aalborg, er Danmarks 4. største by og derfor naturligt et af midtpunkterne når det gælder erhverv i Nordjylland. Fra Aalborg er det muligt via den gode infrastruktur i Jylland at bevæge sig rundt til kunder i hele Nord- og Midtjylland. Aalborg er derfor den perfekte base for virksomhedsdrift i det nordjyske.


Se alle kontorhoteller i Nordjylland

Vestjylland

Man kan næsten ikke sige Vestjylland uden at sige Herning. Herning er én af flere vestjyske byer med stor fokus på erhvervslivet. Herning har masser af liv og miljø og aktiviteter i virksomheder på tværs af hinanden.

I Vestjylland er man tæt på Vesterhavet, der er noget af Danmarks smukkeste natur, som en god måde af få clearet hovedet mellem to vigtige møder i løbet af en dag. 

At vælge sin virksomhedsbase i et kontorhotel i Vestjylland, vil derfor være oplagt, hvis man ønsker at være tæt på flere store jyske byer, hvor man samtidig fra kontorhotellet har mulighed for køre ud til sine kunder, leverandører og samarbejdspartnere gennem gode forbindelser til resten af Jylland.


Se alle kontorhoteller i Vestjylland

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.