Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller på Østerbro

Kontorhoteller på Østerbro nyder godt af Østerbros ry, placering og historiske baggrund. Østerbro er en bydel i København, og er indkapslet af Hellerup mod nord, Indre By mod syd, Søndre Frihavn, Langelinie og Øresund mod øst, og Nørrebro mod vest. Bydelen har en lang historie bag sig, og er kendt som et af de dyrere kvarterer i København. Området er endvidere velkendt for at være en rolig del af København, hvor der er adgang til mange pladser, grønne områder og en række seværdigheder. Områder tæller også en del ambassader. Københavns nye bydel, Nordhavn er også en del af Østerbro, hvor en stor byfornyelse og udvikling er i gang. En af de seneste og mest markante bygninger er den otte-takkede FN-bygning.

Grundet den fredelige atmosfære og eksklusiviteten der hæfter sig til Østerbro, tiltrækker bydelen også en del erhverv, herunder kontorhoteller. Fælles for kontorhoteller på Østerbro er, at målgruppen ofte er en del anderledes end fx nabobydelen Nørrebro, og koncepterne i kontorhotellerne er typisk lidt mere formelle, konservative og klassiske. Mindre kontorfællesskaber kendetegnet af kreative ildsjæle er dog også at finde på Østerbro.

Pris og størrelser på kontorhoteller på Østerbro

Kontorhoteller på Østerbro har meget at byde på, og med et bredt udvalg af kontorhoteller beliggende med vid udspredning på Østerbro, burde der være gode chancer, for at finde et tilholdssted tilpasset dine behov. På Østerbro finder du kontorer i størrelsen 10 m2 helt op til 1.000 m2, med priser begyndende fra kr. 1.500 ex. moms om måneden for en møbleret arbejdsplads.

Er du på udkig efter et kontor, f.eks. i et kontorhotel, kan du i nedenstående liste finde henvisninger til vores udvalg af kontorhoteller.

Yderligere information om de enkelte kontorhoteller kan tilgås ved at klikker dig videre til de pågældende kontorhoteller, hvor du kan finde information om nærmere beliggenhed, tilgængelige services og faciliteter og meget andet. Du vil derfra også kunne bestille kontaktinformation til kontorhotellet.


Se alle kontorhoteller på Østerbro

 Start med at gennemse listen over de bedste kontorhoteller:

Kontorhotel Lersø Parkallé, København Ø

Kontorfællesskabet har en central beliggenhed på Østerbro i København og er tæt på S-tog og buslinjer. Kontorerne er moderne indrettet, og der er gjort list ekstra for at skabe en fleksibel og velordnet kontorløsning.

Kontorhotel Dampfærgevej, København Ø

Kontorhotel og Business Club smeltet sammen i ét. Få eget kontor eller arbejdsplads i åbent kontorlandskab, og brug Business Club’en, når du skal holde formelle og uformelle møder. Priser fra 2.000-7.000 kr. per person.

Kontorfællesskab Fruebjergvej, København Ø

På en stille sidevej til Lersø Parkallé ligger dette lækre og topmoderne full-service kontorfællesskab, der allerede er hjemsted for 250 vækstvirksomheder. Her er fokus på sparring og netværk i fleksible og inspirerende lejemål til en fair pris. Det er tæt på motorvej og offentlig trafik.

Kontorhotel Lyngbyvej, København Ø

Med kun 5 minutters kørsel fra centrum har dette kontorhotel en god beliggenhed. Tilkørslen til motorvej 19, E47 og ringvejen er tæt ved og der er kun 25 minutter til lufthavnen. Med 10 buslinjer og Ryparkens S-togs station lige ved kontorhotellet er der nem adgang til alle trafikknudepunkter.

Se flere kontorhoteller på Østerbro

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i København Ø eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: København K, København V, København N, Amager, Hellerup, Frederiksberg.

Læs også mere om Østerbro.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.