Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhotel i Risskov

Find et kontorhotel i Risskov i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Risskov. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Se alle kontorhoteller i Risskov

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Risskov her:

Højt til loftet og lav husleje er nøgleord som kan bruges til at beskrive dette attraktive kontorfællesskab nord for Aarhus. Konceptet er præget af deleøkonomi, hvorfor du og din virksomhed vil blive en del af et økonomisk bevidst fællesskab med god energi. Der er herudover gode fællesfaciliteter og parkeringsmuligheder tilknyttet kontorhotellet.

Kontorfællesskabet på Viengevej er præget af moderne og lyse virksomhedslokaler. Her findes højloftede kontorer i forskellige størrelser, og det vil herudover være muligt at gøre brug af fælles mødelokaler. Fællesskabet huser i øjeblikket mange forskellige brancher, hvor der er plads til mangfoldighed. Adressen er tæt på lufthavn, offentlig transport og motorvejsnet.

Væxthuset på Arresøvej er et fællesskab med lyse kontorlokaler, højt til loftet og en kultur der er præget af økonomisk bevidsthed. Der er således deleøkonomi i fællesskabet, og det er muligt at sætte sit eget præg på kontorerne. Adressen er i tæt beliggenhed til Grenåvej, som er en af de mest travle hovedveje til Aarhus samt E45 og motorvejsnet.

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Risskov eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?

Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Aarhus, Silkeborg, Randers.

Copyright © 2018 - Kontorfællesskaber, kontorhoteller og virtuelt kontor - Find dem her! Find kontorhotel og kontorfællesskaber i Danmark.