Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

De bedste kontorhoteller i Aarhus

Århus er en stor uddannelses- og universitetsby, og den geografiske placering gør byen til et vigtigt infrastrukturelt knudepunkt med adgang til havn, lufthavn, motorveje og kollektiv trafik. Med kompetent arbejdskraft og god infrastruktur er Århus en attraktiv by at placere sin virksomhed i, hvilket har medført en lang række kontorhoteller og kontorfællesskaber i forskellige størrelser og med forskellige koncepter. Dermed finder du let et sted, der kan hjælpe dig med de daglige praktiske opgaver i forbindelse med virksomhedsdrift, således at du helt og holdent kan koncentrere dig om det vigtigste – at drive din virksomhed.

Find et kontorhotel i Aarhus i listen forneden, som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Aarhus. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde yderligere information og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.


Kontorhoteller i Aarhus

Prisen for en møbleret arbejdsplads begynder fra 999 kr. for en åben kontorplads, og 2.500 kr. for et kontor i et kontorhotel eller kontorfællesskab.

I videoen nedenunder kan du blive klogere på Århus by.

https://youtu.be/waZEDPIopWo

Kontorhoteller i Risskov

Risskov er en bydel til Århus, og i øjeblikket udvikles bydelen med hastige skridt. Området har fokus på grønne omgivelser og bydelen strækker sig langs skoven og stranden. Her er inspiration nok til alle. Vælger man at bo i kontorhotel eller kontorfællesskab i Risskov, er man tæt på Århus og byens puls, og har nem adgang til offentlig transport og motorvej.

Prisen for en arbejdsplads i et kontorhotel eller kontorfællesskab er startende fra kr. 1.500, og et kontor er startende fra kr. 3.500.

Kontorhoteller i Lystrup

Lystrup er en satellitby til Århus, og har bl.a. et stort industriområde. Lystrup er et populært erhvervssamlingspunkt, og her finder du åbne kontorpladser, mindre lukkede kontorer og større lukkede kontorer alt efter virksomhedens behov og krav til kontorstørrelser. Vejledende pris for en kontorplads er kr. 2.200 pr. måned, og for et lukket kontor er vejledende pris kr. 5.000 pr. måned.

Start med at gennemse listen over de bedste kontorhoteller i Aarhus her:

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Birkerød her:

Kontorhotel Rosenkrantzgade, Aarhus C

Baron Fritz er et kontorfællesskab i hjertet af Aarhus, i kort afstand til strøget og få hundrede meter fra Banegården. Kontorhotellet har en god blanding af et åbent kontormiljø og mulighed for leje af lukkede kontorer. Ved leje i Baron Fritz har man adgang til gode fællesfaciliteter, møde- og loungerum.

Kontorhotel Banegårdsgade, Aarhus C

Innovativt vækstmiljø i central placering i Aarhus. Her ligger kontorfællesskabet på Ny Banegårdsgade, hvor åbenhed og forskellige typer af virksomheder er i centrum af konceptet. I kontorhotellet er der samlet 20 kontorpladser, hvor man samtidigt indgår i et aktivt socialt miljø. Derudover er der tilknyttet reception og attraktive fællesfaciliteter som kan benyttes efter behov.

Kontorhotel Rytoften, Aarhus V

Økonomisk bevidst kontorfællesskab har nu åbne pladser i Bispehaven, Aarhus V. Fællesskabet er præget af højt til loftet og lav husleje, hvorfor konceptet indebærer deleøkonomi. Lokalerne er store og lyse, og indrettet med hæve- sænkeborde og gode fællesfaciliteter. Med den centrale beliggenhed er der tilsvarende gode og gratis parkeringsmuligheder ved leje.

Kontorhotel Haslegårdsvej, Aarhus V

Kontorhotellet er et erhvervsmæssigt kraftcenter med masser af sparrings– og udviklingspotentiale tæt på Århus centrum. En fantastisk mulighed for mindre og mellemstore virksomheder, iværksættere, studiegrupper og mange, mange andre.

Kontorhotel Karupvej, Aarhus C

Kontorhotellet på Karupvej, også under navnet VÆRKSTED er en tidligere værkstedshal som er ombygget til et lyst og råt kontorfællesskab. Konceptet er præget af en rar stemning, med plads til kreative virksomheder såvel som konsulenter. Der er både åbne og individuelle arbejdsstationer såvel som lukkede møderum.

Kontorhotel Store Torv, Aarhus C

Kontorfællesskabet har en optimal beliggenhed på Store Torv i Århus City. Både 2, 3 og 4 personers kontorer! Dette Kontorhotel i Århus City har en optimal beliggenhed samt et godt netværk. Der tilbydes individuelle nyrenoverede kontorlejemål på en af byens bedste adresser i et aktivt miljø.

Kontorhotel Grønnegade, Aarhus C

Kontorfællesskabet på Grønnegade er præget af attraktive, lækre lokaler og gode fællesfaciliteter. Dette indebærer bl.a. en fælles lounge, stor kantine og to mindre møderum. Med i huslejen er både kaffe, te, internet og rengøring. Derudover er der parkeringsmuligheder i området, samt rabat hvis du er iværksættter.

Kontorhotel Viborgvej, Aarhus V

Kontorhotellet på Viborgvej er et sprit nyt koncept, formet til den moderne erhvervsdrivende, der har brug for gode rammer med attraktive fællesfaciliter. I lokalerne er der et levende og unikt arbejdsmiljø, som gør det nemt at sparre med andre vækstende virksomheder. Derudover er der mulighed for kantine- eller frokostordning.

Se flere kontorhoteller i Aarhus

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Aarhus eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Risskov, Silkeborg, Randers.

Læs også mere om Aarhus.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.