Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

De bedste kontorhoteller i Odense

Udvalget af kontorhoteller i Odense er stort, hvilket giver alle der søger ledige kontorpladser, en god chance for at finde et kontor, der passer til de behov som ønskes dækket. Kontorhotellerne og kontorfællesskaberne er for det meste centreret omkring Odense C, idet mange finder de praktiske muligheder herved meget attraktive. Desuden tiltrækkes mange virksomheder og iværksættere af at de kan blive en del af et kontorfællesskab for en overskuelig pris.

Når man står over for et valg om hvor man skal placere sin virksomhed, er der flere aspekter at overveje. For at finde det perfekte match blandt kontorhoteller i Odense, må man derfor overveje om ens behov bedst er matchet i et kontorhotel, der har fokus på iværksættere eller om det bedste match er et kontorfællesskab, hvor de andre virksomheder er fra samme branche som din egen? Er du nystartet virksomhedsejer kan det også være man skal overveje et sted, hvor der er stor fokus på at skabe et godt netværk mellem husets lejere? I dette tilfælde bør du ligeledes overveje, om du får mest værdi af at have dit eget kontor eller sidde i et åbent storrumskontor?

I nedenstående liste finder du henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Odense. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde yderligere information og du vil kunne rekvirere kontaktoplysninger til det pågældende kontorhotel.


Find kontorhoteller i Odense her

Vejledende priser i Odense

Herunder er samlet vejledende priser for kontorhoteller og kontorfællesskaber i Odense:

Produkttype Vejledende priser pr. måned
Fleksibel kontorplads 1.500 kr.
Åben kontorplads 2.000 kr.
Lukket kontor 2.500 kr.
Virtuelt kontor 500 kr.

 
Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Odense her:

Kontorfællesskab Ryttergade, Odense

Dette lyse og åbne kontorfællesskab åbnede i 2010. Kontorfællesskabet har en central beliggenhed tæt på Odense midtby og banegården. I det moderne og kreative kontorfællesskab er der i alt 40 arbejdspladser, hvor især grafikere, webdesignere og tekstforfattere passer godt ind. Her er et væld af faciliteter.

Kontorhotel Sivmosevænget, Odense S

Kontorhotellet er velbeliggende midt i et af Odenses mest attraktive erhvervskvarterer. Her bliver du del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvor deleøkonomi fungerer som en central del af konceptet. Kontorerne er lyse og har inkluderet gode fællesfaciliteter. Derudover vil du som lejer have mulighed for at sætte dit eget præg på kontor og indretning.

Kontorhotel Koksgade, Odense C

Yderst velbeliggende kontorfællesskab i hjertet af Odense har ledige pladser. Kontorhotellet udbyder et utroligt innovativt og spændende miljø, hvor det vil være muligt at leje enkelte pladser. Lejemålet er tæt på gode indkøbsmuligheder og andre virksomheder, som er med til at skabe en god atmosfære i området.

Kontorhotel på Gråbrødre Plads, Odense C

På Lille Gråbrødrestræde og Gråbrødre Plads har ordnung åbnet et stemningsfyldt kontorhotel i en af Odenses mest kendte og karakteristiske bygninger

Se flere kontorhoteller i Odense

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Kontorhotel Svendborgvej, Odense S

Kontorhotellet på Svendborgvej går under konceptet og virksomheden ’Voxeværk’, som er en perfekt løsning til virksomheder i vækst, og som ønsker at arbejde i et spændende miljø. Det er muligt at leje en plads i et åbent kontorfællesskab eller lukkede kontorer – med andre ord skaber man rammerne selv i fællesskabet Voxeværk.

Kontorhotel Buchwaldsgade, Odense C

Kontorhotellet på Buchwaldsgade rummer en klassisk opført ejendom, men med moderne faciliteter og mødelokaler med whiteboard, fladskærm og videokonferenceudstyr. Konceptet består af lukkede kontorer for fagpersoner. Der er adgang til parkering, og ligeledes er man i kort afstand til banegård og Odense gågade.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Odense eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Kolding, Slagelse.

Neden for kan du læse mere om Odense.

Om Odense

Med sine ca. 175.000 indbyggere er ”den fynske hovedstad” – Odense – den tredjestørste by i Danmark. Odense er vel bedst kendt som H.C. Andersens fødeby, men er i dag også en aktiv erhvervsby, hvilket især Odense Kommune har gjort sit til at sikre. Således arbejdes der hver dag hårdt på at fremtidssikre og omdanne Odense fra en stor dansk by til en dansk storby. Denne rivende udvikling skal bl.a. sikres med en massiv investering på mere end 34 mia. kroner til spændende byudviklingsprojekter. Målet er at gøre Odense til en endnu mere åben og moderne by med en livlig bykerne, grønne åndehuller og aktive lokalmiljøer.

Odense er de seneste år også vokset som studieby i takt med udbuddet af uddannelser er opadgående, hvilket har medført flere kompetencerige og veluddannede i nærområdet. Dette er til stor glæde for flere aktører, blandt andet Odenses mange virksomheder, der nyder godt af den kvalificeret arbejdskraft.

Endvidere er Odense et trafikalt knudepunkt i Danmark, hvor byen er et vigtigt stop mellem Jylland og Sjælland. Der er derfor gode adgangsveje til både det danske motorvejsnet og den kollektive trafik. På lokalplan er et af de mange byudviklingsprojekter etableringen af Odense Letbane, der skal hjælpe den lokale mobilitet og binde byen bedre sammen.

Odenses geografiske beliggenhed og størrelse midt i Danmark, en aktiv erhvervskommune, god infrastruktur og kollektive trafik, de rekreative omgivelser og adgangen til kompetent arbejdskraft er alle forhold, der er med til at gøre Odense til en populær og attraktiv by, at placere sin virksomhed i. Derfor finder man også et anseeligt udbud af kontorhoteller og kontorfællesskaber.

Flere store kendte virksomheder har deres daglige virke fra Odense. Som eksempel kan nævnes TV 2 Danmark A/S, Albani Bryggerierne A/S og Harald Nyborg A/S.

Erhvervslivet i Odense

Odense har en ambitiøs vækstpolitik, hvor et af de erklærede mål er at der skal skabes 10.000 nye arbejdspladser. Dette vil man bl.a. gøre ved at fokusere på at tiltrække og styrke de eksisterende virksomheder inden for robotsektoren – en sektor i kraftig vækst, som på internationalt plan forventes at blive tredoblet i de kommende år. Nogle af Odenses andre erhvervsmæssige styrker ligger inden for velfærdsteknologi, telekommunikation og sundhedsvæsenet, hvor det store kommunale fokus på at skabe vækst i erhvervslivet og gode rammevilkår kommer til udtryk.

I Odense tages der endvidere store skridt for at sikre at iværksættere kommer godt fra start. Den store iværksætterindsats som kendetegner kommunen blev i 2015 anerkendt, da Odense Kommune vandt prisen som Årets Iværksætterkommune. Det var især de specialiserede iværksættertilbud, samspillet mellem offentlige og private aktører, samt de mange velfungerende iværksættermiljøer, som var udslagsgivne for titlen. Afholdelsen af en årlig iværksætterfestival med gode tips til anvendelse i virksomheder, er blot et blandt mange eksempler på de kommunale tiltag.

Nye virksomheder og fremtidige iværksætter – uanset størrelse og ambitioner – kan med fordel søge efter ledige erhvervslokaler i Odense. Fx vælger flere og flere at placere deres virksomhed på Odense Havn, idet området er et nyt, moderne erhvervs- og kontormiljø. Er du fx selvstændig, med behov for en enkelt arbejdsplads, så kan du med fordel leje dig ind i et af byen mange kontorfællesskaber. Her får du en kontorplads for en billig leje, og kan dele en række faciliteter med andre lejere, som du også kan sparre med.

Har du særligt fokus på at netværke er netværk såsom Udvikling Fyn, E-Business Fyn og InnoVirk nævneværdige. De skaber rammerne for nye og langsigtede, professionelle relationer, som du kan bruge til at udvikle, drive og vækste din forretning i Odense.

Billeder

Nedenfor har vi udvalgt en række billeder fra kontorhoteller og kontorfællesskaber rundt om i Odense. Derved kan du få et lille indblik i hvad du kan forvente:

Relevante links

  • Her kan du læse mere om Odense Kommunes vækststrategi

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.