Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

De bedste kontorhoteller i Kolding

Find et kontorhotel i Kolding i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Kolding. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.


Se alle kontorhoteller i Kolding

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Kolding her:

Kontorhotel Ryesgade, Kolding

Kontorhotellet på Olaf Ryesgade byder alle størrelser af virksomheder velkommen i deres store og attraktive fællesskab, med lav husleje og højt til loftet. Kontorfællesskabet er en del af Væxthuset, hvis koncept inviterer virksomheder i vækst med mulighed for leje af både små som store, lukkede kontorer.

Kontorhotel Olgas Alle, Kolding

Kontorfællesskabet på Olgas Allé åbner dørene til et spændende, nyt og innovativt fællesskab. Kontorerne er kreativt indrettet og er perfekt til mindre etablerede virksomheder, eller nystartede iværksættere. Derudover er der gode og professionelle faciliteter tilknyttet som lejer så som internet, møblering og opbevaringsmuligheder.

Kontorhotel Jernbanegade, Kolding

Kontorhotellet er centralt beliggende i Kolding, ca. 200 meter fra stationen. Tæt ved finder du Koldinghus, som har en park og en sø. Kontorfællesskabet er et inspirerende iværksætter- og rådgivningsfællesskab, der giver mulighed for at sparre med andre innovative iværksættere.

Kontorfællesskab Haderslevvej, Kolding

Kontorfællesskabet er nabo til Kristkirken lige ud mod Haderslevvej, tæt på Kolding centrum. Området er attraktivt bl.a. med mange patriciervillaer. Bag hovedejendommen er der indkørsel til parkeringsområdet. Det er kun 200 m fra gågaden, let tilgængelig med bil og tæt på motorvej.

Se flere kontorhoteller i Kolding

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Kolding eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Vejle, Odense.

Læs også mere om Kolding.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.