Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i Ballerup

Find et kontorhotel i Ballerup i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Ballerup. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.


Se alle kontorhoteller i Ballerup

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Ballerup her:

Kontorhotel Lautruphøj, Ballerup

Fra Ballerup er der kun 13 km til Københavns Rådhusplads. Der er nem tilkørsel fra Nordsjælland og det er let at komme til Kastrup Lufthavn. Ballerup station ligger 10 minutter fra kontorhotellet på gåben og der er gode busforbindelser. Ballerup er et populært område for bl.a. IT-virksomheder.

Kontorhotel Lautruphøj, Ballerup

Skal du bo i et kontorhotel, hvor du har alle tænkelige fællesfaciliteter til rådighed? Uanset hvilken kontorløsning du vælger, får du udover fællesfaciliteterne, møblerede arbejdspladser med hæve-sænke borde og gode opbevaringsmuligheder.

Kontorhotel Måløv Byvej, Ballerup

Kontorplads i kontorfællesskab for 1.500 kr. pr. måned. Eget kontor fra kun 2.000 kr. pr. måned. Lige ved s-togsstation og tæt på motorvejsnettet. Internet, print, adgang til mødelokaler og kaffe og the er inklusiv i lejen.

Se flere kontorhoteller i Ballerup

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Ballerup eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Lyngby, Albertslund, Taastrup, Glostrup, Søborg.

Læs også mere om Ballerup.