Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Coworking

På denne underside har vi samlet en masse information om coworking, og henviser dig samtidig til nogle af Danmarks bedste coworking spaces.

Leder du efter et coworking space, men mangler det store overblik?

Coworking er en relativ ny betegnelse i Danmark, hvor virksomheder deler faciliteter med andre iværksættere med samme behov og mindset. Man sidder oftest i åbne kontorlandskaber og der er derfor ikke altid mulighed for at lukke en dør. Det er oftest start ups, freelancere og iværksættere som benytter sig af coworking.

Hvad er coworking?

Det er der heldigvis en god og let løsning på, som kan hjælpe dig et skridt videre. Vi anbefaler at du starter din søgning hos Danmarks førende portal for erhvervslejemål. Servicen er gratis, du får et brugervenligst og objektivt overblik og let kontakt med udbyderen.

Fordele ved coworking

Når man arbejder alene, kan det ofte være forbundet med en følelse af ensomhed og isolation. Dette kan coworking hjælpe på, da det skaber et dynamisk miljø med et stort fokus på at opbygge et fællesskab med ligesindede. Dette betyder at man kan få et større socialt network – både professionelt og privat. Mange føler også at de opnår en højere produktivitet samt højere motivation at have en fast arbejdsplads, fremfor at arbejde hjemme eller på en café. Derudover opnår lejerne stor fleksibilitet i forhold til beliggenhed, lejeperiode samt samarbejdsformer. En coworking plads er samtidig en mulighed for at opnå økonomisk besparelser, idet at det ofte er billigere end at leje et enekontor. Grundet coworking’s mange fordele har fænomenet spredt sig og er nu udbredt i hele landet.

5 tips inden du vælger coworking

Det kan virke uoverskueligt at skulle vælge sit første coworking sted. Derfor har vi lavet følgende oversigt over 5 punkter, som er en god idé at undersøge inden man vælger.

Størrelsen: Trives du bedst i et stort fællesskab hvor der er mange virksomheder eller et mindre fællesskab? Et stort fællesskab har oftest flere faciliteter, mens at man hos et mindre fællesskab kan have større mulighed for at danne en relation med de andre virksomheder.

Placering: Det er vigtigt at være opmærksom på den geografiske placering og overveje om det er vigtigst for dig at arbejde midt i byen, hvor parkeringsmulighederne ofte er dårlige eller at arbejde et sted hvor der er nem adgang til offentlig transport. 

Service inkluderet: Hvis din virksomhed ofte har behov for ekstra faciliteter, er det relevant at undersøge hvilken faciliteter det pågældende coworking tilbyder og om hvorvidt de er inkluderet i lejen eller ej.

Profilen: Det kan ofte være en fordel at vælge et sted hvor ligesindede også arbejder. Dette gør det nemmere at etablerer et tæt fællesskab og inspirerer og motiverer hinanden.

Besøg stedet: Det bedste råd er dog at besøge stedet, så du kan opleve atmosfæren og dermed nemmere bedømme hvorvidt at det er det rigtige sted for dig. 

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.