Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhotel i Roskilde

Find et kontorhotel i Roskilde i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Roskilde. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.


Se alle kontorhoteller i Roskilde

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Roskilde her:

Kontorhotel Hersegade, Roskilde

Få et centralt beliggende kontor, hvor fællesarealer deles med andre mindre virksomheder. Her er mulighed for sparring i dagligdagen, foruden adgang til gode mødelokaler. Der er kort gang til Roskilde Station og tæt på gågaden med mange cafeer og restauranter.

Kontorhotel Københavnsvej, Roskilde

Et seriøst tilbud til virksomheder, der søger at vækste. I dette kontorfællesskab får du den nødvendige støtte i et åbent og inspirerende kontorlandskab eller i dit eget lukkede kontor, hvis du foretrækker det således. Her sparrer du med dine naboer og nyder godt at det stærke sociale fællesskab – helt gratis.

Kontorhotel Rabalderstræde, Roskilde

Kontorhotel der udvikler dig og din virksomhed. Gennem workshops og uddannelse styrkes dine personlige egenskaber og udviklingen af din virksomhed. Her kan du få et sparrings- og mentorforløb, der tilrettelægges sammen med dig, så du udvikler din virksomhed som du ønsker det.

Se flere kontorhoteller i Roskilde

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Roskilde eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Holbæk, Ringsted, Slagelse, Køge.

Læs også mere om Roskilde.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.