Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i København K

I den skønne og charmerende bydel som København K er,  findes der et bredt udvalg af kontorhoteller, der alle står klar med en fleksibel løsning, tilpasset efter de krav og behov din virksomheden har til jeres kontorer og daglige omgivelser. Bydelen er præget af tæt bebyggelse og kontorhoteller findes i såvel nye ikoniske og ældre historiske bygninger, hvilket giver søgende efter kontor rig mulighed for at finde det perfekte kontorhotel.

Variationen i kontorhotellerne tydeliggøres f.eks. ved disse bygninger:

Facaderne på udvalgte kontorhoteller i Indre by

Priser og størrelse på kontorhoteller i København K

Grundet det store udbud af kontorhoteller i København K kan såvel store som små virksomheder let finde det rigtige match for netop deres virksomhed. I København K findes kontorhoteller der tilbyder møblerede og servicerede kontorer i størrelse fra 10 m2 til 250 m2, med priser begyndende fra kr. 2.000 ex. moms om måneden for en arbejdsplads. Kontorhotellerne er beliggende i alle dele af indre by, med centralisering omkring Middelalderbyen, der dækker området mellem Rådhuspladsen og Kongens Nytorv.

I nedenstående liste findes et udvalg af hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i København K.
Klikker du på et af kontorhotellerne vil du kunne finde yderligere information om kontorhotellet. Derudover kan du rekvirere kontaktoplysninger til udlejeren.

Se flere kontorhoteller i København K

Start med at gennemse listen over en række af de bedste kontorhoteller i København K:

Er du på udkig efter et nyt kontor til virksomheden, og ønsker du en fleksibel og velordnet kontorløsning? Det finder du på den mest prominente del af Strøget - kun få minutters gang fra Kongens Nytorv Metrostation, Det Kongelige Teater og Nyhavn.

Kunne du tænke dig at arbejde i København’s mest inspirerende og motiverende kontorlandskab? Dette er din mulighed for at leje dig ind i unikke kontorlokaler centralt i København K.

Fedt kontorfællesskab i 'New Yorker'-stil med fritlagte bjælker og rå murstensvægge. Billig leje med fri adgang til mødelokaler, hurtigt internet og gode kontormøbler - ovenikøbet centralt i København K.

Dette kontorhotel er langt fra det hvide og grå interiør som kendetegner mange kontorer rundt om i landet. Den røde tråd er BALANCE og vi gør alt for hjælpe vores medlemmer med dette punkt.

Har du en mindre virksomhed, der søger et møbleret kontor i København K? Vil du gerne spare på omkostningerne til fællesarealer? Så bliv en del af kontorfællesskabet i Bredgade. Alle arbejdspladser er møbleret med hæve/sænke-borde, kontorstole, opbevaringsmuligheder og skraldespande.

Kontorhotellet set udefra

I dette nyåbnede og gennemrenoverede kontorhotel får du adresse sammen med nogle af landets skarpeste iværksættere og etablerede virksomheder, og med Det Kongelige Teater som nabo, får man også en af de mest eksklusive placeringer i København.

Lyst kontor i kontorhotel på Havnegade

Stilfuldt og moderne all-inclusive kontorhotel, beliggende mellem Nyhavn og Nationalbanken, i et af de oprindelige pakhuse ved Københavns havnefront. Udover den fantastiske udsigt er den fredede bygning også en fryd for øjet udvendigt så vel som indvendigt, ligesom kontorfaciliteterne er i særklasse.

Leder du efter et kontorhotel med et serviceniveau ud over det sædvanlige, hvor der ikke er gået på kompromis med indretningen, og i en ejendom med et historisk vingesus? Så er Nybrogade et rigtigt godt bud på hvad du søger. Beliggende i den pulserende bymidte med supergode muligheder for at komme til og fra kontorhotellet.

Kontorfællesskab i historisk pakhus fra 1800-tallet. Et kontor med sjæl og charme, og ikke mindst masser af liv. Samlet 160 kvm fordelt over 2 etager, og i et prisniveau, hvor de fleste start-up og enkeltmandsvirksomheder kan være med.

Receptionen i kontorhotellet på Langebrogade

Kontorhotellet har til huse på det charmerende Christianshavn i en arkitekttegnet bygning fra 1957, kun fire minutters gang fra Christianshavn metro og med udsigt til Københavns Havn. Kontorhotellet er en særlig oplevelse og en perfekt løsning for den kvalitetsbevidste og kræsne lejer.

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i København K eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?

Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: København V, København Ø, København N, Amager, Hellerup, Frederiksberg.

Læs også mere om København K.

Copyright © 2018 - Kontorfællesskaber, kontorhoteller og virtuelt kontor - Find dem her! Find kontorhotel og kontorfællesskaber i Danmark.