Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhotel i Herning

Find et kontorhotel i Herning i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Herning. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.


Se alle kontorhoteller i Herning

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Herning her:

Kontorhotel Vestergade, Herning

Kontorfællesskabet på Vestergade er præget af velindrettede kontorer, mødelokale, kantine og gratis parkeringsfaciliteter. Inkluderet i prisen er derudover bredbånd, printer og fax – Rengøring og bogholderifunktion kan tilkøbes. Stemningen er god, og konceptet er præget af højt til loftet.

Kontorhotel Bredgade, Herning

Det er nu muligt at leje sig ind i attraktive kontorer i forskellige størrelser, i kontorfællesskabet på Bredgade. Det er herudover muligt at leje sig ind på enkelte pladser, og der er hertil tilknyttet et fælles loungeområde. Lokalerne er lyse og nyligt istandsat, hvor det vil være muligt at leje med eller uden møblering.

Se flere kontorhoteller i Herning

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Herning eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Silkeborg, Vejle, Aarhus, Randers.

Læs også mere om Herning.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.