Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

De bedste kontorhoteller i Taastrup

Find et kontorhotel i Taastrup i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Taastrup. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Taastrup her:

Kontorhotel Taastrupgårdsvej, Taastrup

Dette kontorhotel er ét blandt mange i kæden, der fordeler sig over det meste af Danmark. Det betyder også at du kan arbejde frit hvorfra det skulle være, da du automatisk får adgang til alle kontorhotellerne. Her er fokus på et stærkt fællesskab i velindrettede kontorer, hvad end du søger det åbent eller lukket.

Kontorhotel Hørskætten, Taastrup

Kontorfællesskabet ligger på Hørskætten i Taastrup. Via ringvejsnettet er det let at komme til og fra området. De offentlige trafikforbindelser er fuldt udbyggede med S-tog til og fra Taastrup og Høje Taastrup Stationer. Området betjenes af buslinie 126.

Kontorhotel Dybendal Allé, Taastrup

Dette kontorfællesskab er beliggende i Klovtofte Erhvervsområde i Taastrup. Her kan du leje et kontor fra 24 m2 og opefter. Her er gode køkkenfaciliteter og mødelokaler. Her kan du etablere din virksomhedsbase for relativt lave omkostninger i et effektivt og veldrevet miljø. Offentlige trafikforbindelser er gode og motorvej er tætliggende uden at være generende.

Se flere kontorhoteller i Taastrup

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Taastrup eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Albertslund, Glostrup, Vallensbæk, Ballerup.

Læs også mere om Taastrup.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com