Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Erhvervslejekontrakt

Søger du hjælp til at udforme en erhvervslejekontrakt?

Udform en professionel erhvervslejekontrakt her

Når du udlejer erhvervslokaler er det vigtigt at du har styr på det juridiske, i form af en erhvervslejekontrakt. En professionel erhvervslejekontrakt skaber sikkerhed, troværdighed samt forudsigelse både for udlejer og lejer. Ved at udfylde en overskuelig formular, kan du på blot en halv time have en gyldig erhvervslejekontrakt, som er udformet af advokat Theis Guttenberg. Denne kontrakt kan du benytte i forbindelse med udlejningen af dit erhvervslejemål. 

For at få udarbejdet din lejekontrakt skal du svare på syv simple spørgsmål og herefter vil du modtage en kontrakt på mail. De syv spørgsmål er følgende:

  1. Hvem udlejer lokalet?
  2. Hvem skal leje lokalet?
  3. Hvad skal lokalet bruges til?
  4. Hvor ligger lokalet?
  5. Hvilken stand er lokalet i?
  6. Hvor lang er udlejningsperioden?
  7. Hvad skal lejer betale? 

Lejekontrakt til kontorfællesskab

Leder du efter en lejekontrakt, der kan bruges til kontorfællesskaber eller til udlejning af dine ledige kontorpladser?

Få mere information her

Reglerne for udlejning af kontorpladser i et kontorfællesskab samt udlejning af ekstra kontorpladser er anderledes end reglerne fra en standard erhvervslejekontrakt. At have en generel kontrakt liggende som kan bruges til kontorfællesskaber, skaber mange fordele for dig som udlejer, såsom up-to-date information, besparelse af tid samt penge. 

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com