Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller på Fyn

På Fyn finder du både store og små kontorhoteller og kontorfællesskaber. Fyn er meget centralt beliggende i Danmark, så kan derfor være oplagt for folk på farten, det ønsker et kontor med let adgang til kunder i hele landet. Odense er et trafikalt knudepunkt der binder Danmark sammen. Virksomheder som TV2 Danmark A/S har kontor i Odense, hvor der også findes et stærkt udbud af kontorhoteller.

Odense vandt i 2015 prisen som Årets Iværksætterkommune og derfor er perfekt start for små virksomheder, der ønsker at vokse sig større. Ud over den gode beliggenhed, tilbyder Fyn både storbyliv i Odense og store naturområder de øvrige steder på øen.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com