Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i Silkeborg

Find et kontorhotel i Silkeborg i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Silkeborg. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Silkeborg her:

Kontorhotel Silkeborg Drewsensvej

Kontorhotellet er centralt beliggende i Silkeborg med kun 100 m. til stationen, 125 m. til busholdepladsen og 200 m. til centrum. Kontorhotellet har to indgange, trægulve over alt, højt til loftet og masser af lys.

Kontorhotel Silkeborg Bohrsvej

Kontorfællesskabet er beliggende på Bohrsvej i Silkeborg. Kontorfællesskab med hosting aktiviteter, kantineforhold, kaffeanlæg, parkering, frugtordning og mødelokaler. Et kontormiljø for små og mellemstore virksomheder.

Kontorhotel Silkeborg Østergade

Kontorfællesskabet ligger ved siden af det kommunale Sundhedshuset og lige ved “super-busstoppestedet”, Torvet og gågaden – altså meget centralt. Der er masser af offentlige p-pladser inden for en radius på 100 m.

Se flere kontorhoteller i Silkeborg

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Silkeborg eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Aarhus, Herning, Randers, Vejle.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com