Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i Silkeborg

Find et kontorhotel i Silkeborg i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Silkeborg. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Se alle kontorhoteller i Silkeborg

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Silkeborg her:

Bygningen hvori kontorfællesskabet ligger

Kontorhotellet er centralt beliggende i Silkeborg med kun 100 m. til stationen, 125 m. til busholdepladsen og 200 m. til centrum. Kontorhotellet har to indgange, trægulve over alt, højt til loftet og masser af lys.

Køkkenet i kontorfællesskabet

Kontorfællesskabet er beliggende på Bohrsvej i Silkeborg. Kontorfællesskab med hosting aktiviteter, kantineforhold, kaffeanlæg, parkering, frugtordning og mødelokaler. Et kontormiljø for små og mellemstore virksomheder.

indgangsparti til kontorfællesskabet

Kontorfællesskabet ligger ved siden af det kommunale Sundhedshuset og lige ved "super-busstoppestedet", Torvet og gågaden - altså meget centralt. Der er masser af offentlige p-pladser inden for en radius på 100 m.

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Silkeborg eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?

Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Aarhus, Herning, Randers, Vejle.

Copyright © 2018 - Kontorfællesskaber, kontorhoteller og virtuelt kontor - Find dem her! Find kontorhotel og kontorfællesskaber i Danmark.