Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i Kgs. Lyngby

Find et kontorhotel i Kgs. Lyngby i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Kgs. Lyngby. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.


Se alle kontorhoteller i Kgs. Lyngby

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Kgs. Lyngby her:

Kontorhotel Lottenborgvej, Lyngby

Kontorhotel i lyst indrettede palæejendom med naturskøn beliggenhed. Få et smagfuldt indrettet kontor fra 10 m2. Inklusiv i prisen får du bl.a. internet, fri adgang til mødelokaler, parkering, loungeområder og opbevaringsplads. Få minutters kørsel til Lynggy centrum.

Kontorhotel Lyngby Hovedgade I, Lyngby

Kontorhotellet ligger i det oprindelige Kongens Lyngby og har en fantastisk udsigt over Den Gamle Mølle og Lyngby å. Der er nem adgang til strøgbutikker og cafeer på den altid travle Lyngby Hovedgade.

Kontorhotel Lyngby Hovedgade II, Lyngby

Din næste arbejdsplads ligger muligvis i dette kontorfællesskab i nyere kontorejendom fra 1992. Her befinder sig de praktiske støttende faciliteter som er nødvendige for at din virksomhed har dit fulde fokus. Er dit arealbehov begrænset og er fleksibilitet og effektivitet nøgleord, så er konceptet her måske noget for dig.

Kontorhotel Hollandsvej, Lyngby

Tæt på Lyngby station ligger dette kontorfællesskab i en flot kontorejendom. Du får adgang til tagterrasse, fælles mødelokaler og med stor fleksibilitet, så der er rig mulighed for at udvide eller indskrænke dit kontorbehov. I dit eget kontor har du plads til koncentreret arbejde og ro for fordybelse.

Se flere kontorhoteller i Lyngby

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Lyngby eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Hellerup, København Ø, Allerød, Birkerød, Søborg, Vedbæk.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.