Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhotel i Randers

Find et kontorhotel i Randers i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Randers. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Se alle kontorhoteller i Randers

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Randers her:

I kontorfællesskabet på Messingvej har du mulighed for at leje eget kontor eller en lukket box. Konceptet er præget af et åbent og unikt kontorlandskab, med mulighed for at leje lukkede kontorer også.  Det danner rammerne om den sikre vej til fællesskab, hvor du vil være iblandt mange andre spændende virksomheder, hvor netværk er essentielt.

Kontorfællesskabet på Vestergade er præget af et koncept med deleøkonomi, hvorfor du også vil blive en del af et økonomisk bevidst fællesskab. Alle kontorerne er lyse og indrettet med egne hæve-/sænkeborde, trådløst internet og yderligere fællesfaciliteter. Fællesskabet er placeret centralt i Randers, og har gode parkeringsmuligheder.

Kontorhotellet på Tøjhushavevej er kendetegnet ved lyse og højloftede lokaler, hvor flere er belagt med sildebensparket. Det er muligt både at leje enkeltmandskontorer samt at være en del af et spændende fællesskab. Kontorfællesskabet ligger i den gamle dommerbolig, hvorfor den samtidigt er meget synlig i gadebilledet.

Pladser og lokaler udlejes i attraktivt kontorfællesskab på Ubyhøjvej. Der er tilknyttet gode fællesfaciliteter som internet, køkken og mulighed for brug af mødelokaler. Ejendommen er utroligt flot og klassisk, og danner rammer om perfekte og rolige omgivelser til arbejde. Derudover er der gode parkeringsmuligheder ved lejemålet.

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Randers eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?

Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Herning.

Copyright © 2018 - Kontorfællesskaber, kontorhoteller og virtuelt kontor - Find dem her! Find kontorhotel og kontorfællesskaber i Danmark.