Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhotel i Randers

Find et kontorhotel i Randers i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Randers. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.


Se alle kontorhoteller i Randers

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Randers her:

Kontorhotel til leje på Tøjhushavevej 2, 8900 Randers C

Kontorhotellet på Tøjhushavevej er kendetegnet ved lyse og højloftede lokaler, hvor flere er belagt med sildebensparket. Det er muligt både at leje enkeltmandskontorer samt at være en del af et spændende fællesskab. Kontorfællesskabet ligger i den gamle dommerbolig, hvorfor den samtidigt er meget synlig i gadebilledet.

Kontorhotel Ubyhøjvej, Randers C

Pladser og lokaler udlejes i attraktivt kontorfællesskab på Ubyhøjvej. Der er tilknyttet gode fællesfaciliteter som internet, køkken og mulighed for brug af mødelokaler. Ejendommen er utroligt flot og klassisk, og danner rammer om perfekte og rolige omgivelser til arbejde. Derudover er der gode parkeringsmuligheder ved lejemålet.

Se flere kontorhoteller i Randers

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Randers eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Herning.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.