Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhotel i Holbæk

Find et kontorhotel i Holbæk i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Holbæk. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Holbæk her:

Kontorhotel Tækkemandsvej, Holbæk

Få kontor i eksklusive og professionelle omgivelser. Dette kontorhotel byder på 2.200 m2 økonomisk bevidst fællesskab med højt til loftet. Her er plads til dig og dine medarbejdere i vores mange lyse og venligt indrettede kontorer i varierende størrelser. Her hjælpes du med alle støttefunktioner til din virksomhed, så du har fuld fokus på business.

Kontorhotel Ahlgade, Holbæk

Dette kontorhotel er de fysiske rammer du har brug for, for at vækste og udvikle din virksomhed. Her er ligesindede iværksættere og mindre virksomheder, og du bliver automatisk en del af netværksfællesskabet, og bidrager dermed til det inspirerende og udviklende miljø. Her har du alle muligheder for at tilegne dig viden og kompetencer, der alt sammen styrker dig og din virksomhed.

Kontorhotel Amtmandsvej, Holbæk

Mindre kontorfællesskab på Amtmandsvej i Holbæk. Alle kontorer er fuldt møbleret og i inklusiv i lejeprisen er lys, varme, rengøring, internet, kaffe, kantine og fri afbenyttelse af mødelokalerne. Her er kontorer i forskellige størrelser, hvad enten du har behov for 1-2 arbejdspladser eller 4-5 arbejdspladser.

Se flere kontorhoteller i Holbæk

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Holbæk eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Roskilde, Slagelse, Ringsted.

Læs også mere om Holbæk.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com