Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i Frederiksberg

Find et kontorhotel i Frederiksberg i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Frederiksberg. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Se alle kontorhoteller i Frederiksberg

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Frederiksberg her:

Skal dit næste kontor ligge på toppen af København? I starten af 2018 åbner kontorhotellet på 17., 18. og 19. etage med præsentabel, lys og imødekommende indretning. Nyd arbejdslivet i gode rammer i en moderne nordisk stil. Hold dine pauser og nyd udsigten fra tagterrassen med panorama udsigt over København.

præsentabelt mødelokale i kontorfællesskab

Kontorfællesskabet er beliggende yderst centralt på det populære Frederiksberg C. Det er et attraktivt område med et væld af spændende specialbutikker, dejlige restauranter og hyggelige cafeer. Herudover nabo til Forum Metrostation med kun 3 minutter til Nørreport.

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Frederiksberg eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?

Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: København V, København Ø, København N, Amager, Hellerup, Valby.

Læs også mere om Frederiksberg.

Copyright © 2018 - Kontorfællesskaber, kontorhoteller og virtuelt kontor - Find dem her! Find kontorhotel og kontorfællesskaber i Danmark.