Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i Vallensbæk

Find et kontorhotel i Vallensbæk i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Vallensbæk. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Se alle kontorhoteller i Vallensbæk

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Vallensbæk her:

lounge i kontorfællesskabet

Kontorfællesskabet ligger i Vallensbæk. Afstand til Kastrup Lufthavn: 22 km / 14 min. Afstand til Kbh. Hovedbanegård: 15 km / 17 min. Dette er en ny type kontorfællesskab, som er udviklet, bygget og indrettet med sigte på at skabe et arbejdsmiljø.

Kantine i kontorfællesskabet

Klinikfællesskabet ligger tæt på S-togsstation, Buslinjer og ring 3. Klinikfællesskabet er for alle type behandlere. Der er gode muligheder for fælles markedsføring og branchefællesskab med godt kundegrundlag. Der er adgang til tidsbestilling og bogholderi ordning.

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Vallensbæk eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?

Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Taastrup, Glostrup, Albertslund, Ballerup.

Copyright © 2018 - Kontorfællesskaber, kontorhoteller og virtuelt kontor - Find dem her! Find kontorhotel og kontorfællesskaber i Danmark.