Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller på Vesterbro

København markerer sig i disse år som en af Nordeuropas mest ekspansive, spændende og attraktive erhvervsbyer, til stor gavn for byens kontorhoteller. Denne skønne metropol, er opdelt i en række pulserende bydele, hvor en af dem er Vesterbro. Vesterbro er beliggende i den sydvestlige del af København, og på sine 8,18 km2 defineres Vesterbro som området mellem Frederiksberg, Valby, Rådhuspladsen og Sydhavnen. Vesterbro er præget af tæt bebyggelse, og har tidligere haft et ry for at være et område, hvor de fattigste københavnere boede, men i forbindelse med byfornyelsen de seneste år, har bydelen fået fornyet popularitet især blandt den yngre del af befolkningen. Carlsberg, Vesterbrogade og Kødbyen er blandt de velkendte historiske områder på Vesterbro, hvor sidstnævnte i dag er et område præget af meget kreativt erhverv.

Med udgangspunkt i Vesterbros historiske baggrund er der stor forskellighed i kontorhoteller og kontorfællesskaber i bydelen, ligeså i placeringen af kontorhotellerne, der er spredt over hele Vesterbro. Uanset om du leder efter kontor i et kreativt miljø fyldt med innovative iværksættere, eller om din virksomheds behov for kontorer tillægger større vægt på beliggenhed, luksuriøst interiør og image, så finder du det hele på Vesterbro.

Diversiteten tydeliggøres af af følgende billedeksempler af kontorhoteller:

Pris og størrelser på kontorhoteller på Vesterbro

Differentieringen og det brede udvalg af kontorhoteller på Vesterbro gør det muligt at finde de helt rigtige kontorer, hvad enten man er søgende efter kontorplads til enkeltmandsvirksomhed, eller har fået til opgave at finde kontor til virksomheden med +20 medarbejdere. Et kontor i et kontorhotel på Vesterbro fås i størrelser fra 5 m2 og op til 180 m2, hvor prisen på en kontorplads kan fås ned til kr. 1.000 for en deltidsplads, og kr. 3.500 for en fast arbejdsplads.

Hvis du er på udkig efter et kontorhotel eller kontorfællesskab på Vesterbro, så kan det være at et af kontorhotellerne i nedenstående liste er stedet for din virksomhed. Ved at klikke på de enkelte profiler kan du finde yderligere information om kontorhotellerne.

 Start med at gennemse listen over de bedste kontorhoteller:

Kontorhotel Kødbyen, København V

Kontorhotellet er beliggende i det meget attraktive område Kødbyen. Kontorhotellet ligger tæt på alle de bedste butikker samt offentlig transport. Her tilbydes den mest centrale og unikke beliggenhed i byen og et kontorfællesskab med en meget unik indretning.

Kontorhotel Rådhuspladsen, København V

Få fordel af et stærkt netværk bestående af flere af Danmarks mest succesfulde virksomheder. Der er kontorer og kontorpladser i mange forskellige størrelser, og derfor god chance for at finde noget der passer til dit behov og budget – ovenikøbet supercentralt i København.

Kontorhotel Gammel Kongevej, København V

Kontorhotellet ligger i en herskabelig og charmerende bygning fra 1903, placeret lige ved søerne i København. Her er plads til alle typer virksomheder, men virksomheder hvor beliggenhed og image er højeste prioritet, kan med fordel udvise stor interesse for dette kontorhotel. Med kun 2 minutters gang til Vesterport station, er offentlig transport lige i nærheden.

Kontorhotel Vesterbrogade, København V

I en tidligere porcelænsfabrik på Vesterbrogade kan du leje moderne og funktionelle kontorfaciliteter i kontorhotel. Der er plads til alle størrelse virksomheder, så mulighederne for sparring er rigtigt gode.

Kontorhotel Flæsketorvet, København V

Kreativt kontorfællesskab der kombinerer kontorer, co-working og mødefaciliteter. Et oplagt sted til virksomheden der vil være del af et fællesskab, men også gerne vil have egne 4 vægge. Centralt placeret få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Se flere kontorhoteller i Vesterbro

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i København V eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: København K, København Ø, København N, Amager, Valby, Frederiksberg.

Læs også mere om København V.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com