Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller på Sjælland

På Sjælland finder du både store og små kontorhoteller og kontorfællesskaber, der tilbyder servicerede kontorer…


Søg og find sjællandske kontorhoteller nu

Storkøbenhavn

København, og i særdeleshed Storkøbenhavn, har meget at byde på, hvis du er på udkig efter et kontorhotel. At have kontor i et kontorhotel i Storkøbenhavn, er lig med gode muligheder for at finde kunder, samarbejds- og sparringspartnere in-house, da der findes hundredvis af andre virksomheder, som også lejer sig ind i et af de mange kontorhoteller.

Storkøbenhavn har en rigtig god infrastruktur, der gør det hurtigt at komme til København centrum med enten bil eller en af de mange tog- og busforbindelser på kort tid.

Nogle af de attraktive byer at have kontor i er bl.a. Hellerup, Valby, Ballerup, Søborg, Glostrup, Taastrup og Vallensbæk.

Vil du helt ind til byen, så er København K, København N, København V, København Ø og Frederiksberg oplagte muligheder.


Se alle kontorhoteller i Storkøbenhavn

Nordsjælland

Kontorhotellerne i den nordsjællandske region fordeler sig bredt ud over det naturskønne område.

Nordsjælland byder også på mange erhvervsparker, der er samlet lidt udenfor København, hvor der er mulighed, for at have et kontor tæt beliggende på en masse potentielle samarbejdspartnere. Disse kontorhoteller er særdeles brugbare for de lokale, som ikke ønsker at bevæge sig ind i myldretidstrafik, som til tider kan være tung på de Københavnske indfaldsveje.

Særligt i Farum og Kongens Lyngby er der en masse grønne områder, hvor det er muligt at nyder sin frokost eller gå en inspirationstur udenfor og få en masse ny energi og idéer til resten af dagen.

Nordsjælland byder på kontorhoteller i fx Birkerød, Allerød og Vedbæk.


Se alle kontorhoteller i Nordsjælland

Midt- og Vestsjælland

Kontorhotellerne på Midt- og Vestsjælland er udover de lokale virksomheder særdeles velegnet til folk på farten, såsom kørende sælgere, der har brug for en fast base med gode adgangsforhold til det øvrige Sjælland, Fyn og Jylland. Flere kontorhoteller er landsdækkende, og det er således muligt at have fast base i fx Vestsjælland – dette kunne med fordel være i Slagelse eller Holbæk. Men skulle man befinde sig i Østjylland har man mulighed for at sætte sig med din bærbare i et af kædens andre kontorhoteller. 

Med et fast kontor centralt placeret på Sjælland, bliver det muligt at have et godt udgangspunkt til kunder på hele Sjælland.

Især Roskilde kan fremhæves som en attraktiv by, da det er Danmarks 10. største med over 50.000 indbyggere. Roskilde er en by rivende udvikling på erhvervsfronten, og spiller en central rolle i Danmarks erhvervsliv.


Se alle kontorhoteller i Midt- og Vestsjælland

Sydsjælland

Sydsjælland kan være attraktiv, hvis man ønsker at få meget for pengene, og samtidig ønsker gode transportforbindelser. Der er bl.a. en direkte toglinje og motorvej til København fra Køge, der derfor gør det let at tilgå møder i Hovedstadsområdet.

Hvis virksomheden skulle vokse sig for stort til et kontorhotellet, eller der på et senere tidspunkt skulle blive behov for lagerlokaler eller eget kontor, er der også mange gode muligheder i Sydsjælland. Der er derfor plads til vækst i virksomheden og samtidig mulighed for at beholde en tæt placering på kunderne, i et nyt inspirerende lokale.

På Sydsjælland findes også en flot natur, samt den lette adgang til Fyn og Jylland. Byer som kunne være attraktive i Sydsjælland kunne være Næstved, Nykøbing Falster, Stege, Solrød Strand og Køge.


Se alle kontorhoteller i Sydsjælland

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.