Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i Valby

Find et kontorhotel i Valby i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Valby. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.


Se alle kontorhoteller i Valby

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Valby her:

Kontorhotel Torveporten, Valby

Kontorfællesskabet ligger på hjørnet af Torveporten og Gammel Køge Landevej. Bygningen er synlig og markant og ligger kun 4 minutter på gåben fra Ny Ellebjerg Station. Det er desuden tæt på indfaldsvejene syd og vest for København.

Kontorhotel Høffdingsvej, Valby

Vil du have alt inklusiv, når du lejer et kontor? I dette kontorhotel har de kontorer til fornuftige priser med alt inkluderet. Gennemsigtighed ved en fast månedlig ydelse, og der er fri benyttelse af alle husets faciliteter. Et 2-personers kontor koster kun 4.495 kr. og du får 68 nye naboer, der også nyder godt af alt inklusiv.

Kontorhotel Valby Gl. Køge Landevej

Toftegårds plads 500 m, Valby Station 800 m, Ny Ellebjerg Station 600 m, Holbæk-/Vestmotorvejen 800 m, Rådhuspladsen 5000 m. Ejendommen er centralt beliggende med kort afstand til busser, S-tog, ringbane og motorvej. Alle kontorer er nyistandsatte og fremstår som pæne, lyse lokaler.

Se flere kontorhoteller i Valby

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Valby eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?
Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: København K, København V, København Ø, København N, Amager, Frederiksberg.

Læs også mere om Valby.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.