Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Mødelokaler og konferencelokaler

På denne underside har vi samlet en masse information om mødelokaler, og henviser dig samtidig til nogle af Danmarks bedste mødelokaler.

Der er heldigvis en god og let løsning, som kan hjælpe dig et skridt videre i din søgning efter et mødelokale. Vi anbefaler at du starter din søgning hos Danmarks førende portal for erhvervslejemål. Servicen er gratis, du får et brugervenligst og objektivt overblik og let kontakt med udbyderen af mødelokalet.


Find det rigtige mødelokale her

Udvalget af mødelokalerne er stort, alsidigt og kraftigt voksende. Du kan finde mødelokaler, hvad enten i er få deltagere eller flere hundrede. Mødefaciliteterne er helt i top, og der lejes typisk på timebasis. Som oftest tilbyder udbyderne masser af fleksible muligheder, og uanset dine ønsker til pris, beliggenhed og faciliteter, får du kvalificerede forslag.

På portalen har de endvidere en søgeagent-funktion, hvor du automatisk får en mail tilsendt, hver gang, der er nye mødelokaler, der matcher dine søgekriterier. Søgeagenten er ligesom siden, ganske gratis at benytte.

Fordele ved at leje mødelokaler

Der kan være mange fordele ved at vælge at leje et mødelokale i stedet for at vælge et erhvervslejemål med mødelokaler. Ved at leje mødelokaler, betaler man kun for lokalet i det omfang man benytter dette, og hermed undgår man at betale et fast månedligt beløb, hvilket kan være væsentlig billigere. Samtidig medfører denne løsning en stor fleksibilitet, idet at lokalet kan tilpasses til det givne behov. Det betyder at I kan finde et mødelokale som dækker jeres behov hver eneste gang i forhold til størrelse, beliggenhed samt niveau af forplejning/service.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.