Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i Allerød

Find et kontorhotel i Allerød i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Allerød. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Fast kontorplads i åbent kontor

Den faste kontorplads i et åbent kontor er ligeledes et attraktivt produkt for mindre virksomheder og selvstændige, og minder meget om den fleksible kontorplads, hvor man også deler kontoret med andre virksomheder. Forskellen ligger dog i, at man har sin faste plads på kontoret. Denne type kontorplads er især benyttet af virksomheder der gerne vil sparre med andre virksomheder, og nyder godt af forretningslivet der pulserer omkring én.

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Allerød her:

Kontorhotel Rørmosevej, Allerød

Et kontorfællesskab i topklasse. I november 2017 har denne landsdækkende kæde af kontorfællesskaber åbnet en ny filial i Allerød. Du får derfor mulighed for at arbejde fra alle deres kontorhuse rundt om i landet. Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor der er fokus på forretnings- og salgsudvikling.

Kontorhotel Gydevang, Allerød

Kontorhotel beliggende i 16.000 m2 stort arkitektonisk erhvervsbyggeri. Her er både kontor- og lagermuligheder, og lejes ud til virksomheder med et arealbehov fra 15 m2 og opefter. Her er gode møde- og konferencefaciliteter, receptionsservice, loungeområder, lækker kantine m.m. Bliv en del af dynamisk miljø sammen med andre 50 virksomheder.

Se flere kontorhoteller i Allerød

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Allerød eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov?Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Lyngby, Birkerød, Søborg, Vedbæk, Hellerup.

Læs også mere om Allerød.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com