Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller i Hellerup

Find et kontorhotel i Hellerup i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Hellerup. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Hellerup her:

Kontorhotel Tuborgvej, Hellerup

Kontorfællesskabet er centralt beliggende på hjørnet af Strandvejen og Tuborgvej i Hellerup. Kontorfællesskabet er nemt tilgængeligt for offentlig transport. Der er ligeledes gode forbindelser med offentlig transport. Kontorhotellet tilbyder moderne og stilfulde lokaler.

Kontorhotel Strandvejen I, Hellerup

4 grunde til at bo i dette kontorhotel: Fleksibilitet, masser af mødelokaler, penthouse lounge og udsøgt indretning. 240 arbejdspladser fordelt på 4 etager - lej alt fra en enkelt arbejdsplads og opefter. 11 mødelokaler med kapacitet op til 30 personer. Få dit eget individuelle miljø i moderne nordisk stil på dit kontor.

Kontorhotel Strandvejen II, Hellerup

I dette kontorhotel fokuseres der på at give dig de optimale omgivelser for at du kan arbejde så produktivt som muligt. Heri ligger værdiskabelsen. Du arbejder med passion, derfor er rammerne personlige og professionelle i tråd med hvad dine anstrengelser fortjener.

Kontorhotel Tuborg Havn, Hellerup

Kontorhotellet er nemt tilgængeligt, da det ligget tæt ved et veludviklet trafikknudepunkt. Adgang til offentlig transport er sikret med kun 5 minutters gang til Hellerup Station og 22 buslinjer lige ved. Der er 10 minutters kørsel til Københavns centrum.

Kontorhotel Strandvejen III, Hellerup

Centralt beliggende lige ved Tuborg Havn i Hellerups smukke omgivelser. Kontorhotellet er moderne indrettet med designermøbler og stilfuld kunst på væggene. Der tilbydes privatkontorer og coworking så uanset dit kontorbehov har de en passende løsning.

Se flere kontorhoteller i Hellerup

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Hellerup eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov? Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: København Ø, København N, Lyngby, København K, Søborg.

Læs også mere om Hellerup.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com