Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhoteller på Amager og i Ørestaden

På Amager finder du både store og små kontorhoteller og kontorfællesskaber, der tilbyder servicerede kontorer i størrelsen 9 m2 til 1.000 m2 til virksomheder uanset størrelsesorden. Prisen i et kontorhotel eller kontorfællesskab på Amager fås fra kr. 900 om måneden for en møbleret arbejdsplads, mens et kontor fås fra kr. 2.800.

I listen længere nede får du et overblik over en række kontorhoteller og kontorfællesskaber på Amager og i Ørestaden. Ved hver profil finder du en kort beskrivelse, og klikker man sig videre, finder du yderligere information om de enkelte kontorhoteller.

Mange vælger at have kontor i et kontorhotel på Amager. Dette skyldes flere forskellige årsager ikke mindst de mange forskellige byområder, den gode infrastruktur og de mange indkøbs- og shoppemuligheder. Start derfor gerne med at gennemse listen over udvalgte kontorhoteller og kontorfællesskaber.

Om Amager

Amager er Danmarks mest befolkningstætte ø, og er Københavns østligste del. Den nordlige del af Amager betragtes per definition, som en del af København, og området er endvidere opdelt i mindre bydele såsom Islands Brygge, Ørestad og Amagerbro. Foruden de københavnske metrolinjer, og de mange indfaldsveje til Sjælland og Sverige, er Kastrup lufthavn også placeret på Amager, hvilket gør Amager til et af de vigtigste trafikalt knudepunkt i Danmark og indgangen til resten af verden. Amager nyder derudover godt af de mange naturskønne områder, Danmarks største indkøbscenter, og Skandinaviens største udstillings- og kongrescenter. Amager er følgelig heraf et populært og attraktivt sted at placere sin virksomhed, hvorfor man på Amager finder en del kontorhoteller og kontorfællesskaber.

Ørestaden

Ørestad er et nyt og yderst populært område både for private og for erhverv. De sidste 10 år er indbyggertallet i Ørestaden steget fra ca. 100 til næsten 10.000 i 2015. Med den demografiske udvikling, de offentlige trafikale muligheder, og mange nybyggerier, har bydelen naturligt tiltrukket en del erhverv, hvilket gør forekomsten af kontorhoteller helt naturlig. Ørestaden var i 2010 deltagende i den arkitektoniske biennale, i forbindelse hermed blev nedenstående video produceret til at vise, hvordan dagligdagslivet i Ørestaden er. Hvis du kan identificere dig selv og/eller din virksomhed med denne dagligdag, er livet i et kontorhotel eller kontorfællesskab i Ørestaden måske det helt rigtige for dig.

Start med at gennemse listen over en række af de bedste kontorhoteller på Amager og i Ørestaden:

Kontorhotel Lergravsvej, Amager

Med adgang til fleksible og attraktive kontorløsninger tæt på lufthavnen, Lergravsparkens metrostation, Amager Strandpark og indkøbsmuligheder er dette kontorhotel noget helt for sig selv. Fordelt på fire etager ligger de 60 lyse fuldt møblerede kontorer med plads til 1-10 personer.

Kontorhotel på Amager Strandvej, København S

Et kontorhotel med gennemført og knivskarpt design, hvor der er lagt stor vægt på præsentable rammer for din virksomhed.

Kontorhotel Ørestads Boulevard, Ørestad

På Ørestads Boulevard med mindre end 5 minutters gang fra Ørestad City's metro- og togstation, er dette kontorhotel beliggende. Her finder du stilfulde designmøbler i en unik bygning tegnet af Henning Larsen Arkitekter, som også har tegnet Operahuset på Holmen i København. Bygningen er karakteristisk og let genkendelig.

Kontorhotel Arne Jacobsens Allé, København S

Få kontor på 5. etage med fantastisk lys og fremragende udsigt i et dynamisk forretningsområde, hvor især mange medicinalvirksomheder holder til. Kontorhotellet tilbyder fuld fleksibilitet, godt netværk, og alt hvad du har brug for at få den daglige virksomhedsdrift til at køre på skinner.

Kontorhotel Bella Center, Ørestad

Midt i Ørestaden, en af Københavns nye hastigt voksende bydele, er dette kontorhotel beliggende i Danmarks største kongrescenter. Lige uden for døren er der adgang til bus og metro. Her findes der lejemål fra 11 – 300 m2, der er funktionelle og med gode ekspansionsmuligheder.

Kontorhotel Skøjtevej, Kastrup

Her får du mulighed for selv at sætte præg på dit kontor. Kontorerne i det 1.134 kvm store kontorhotel kan tilpasses efter dine behov, uanset om det skal være et åbent kontormiljø eller lukket. Ligger tæt ved Kastrup Metrostation og giver dig derfor let adgang til lufthavnen og København.

Kontorhotel CPH Lufthavn, Kastrup

Servicerede kontorer i Københavns travle og pulserende lufthavn. Et professionelt arbejdssted tæt på Københavns hovedstad og med nem forbindelse ved bus, tog, metro og motorvej. Adgang til mange faciliteter og tjenester, herunder gode mødefaciliteter og på trods af et travlt lufthavnsområde finder du let fred og ro.

Se flere kontorhoteller på Amager

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i København K eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov? Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: København K, København V, København Ø, København N, Valby, Frederiksberg.

Læs også mere om København S.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com