Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

Kontorhotel i Søborg

Find et kontorhotel i Søborg i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Søborg. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Søborg her:

Kontorhotel på Vandtårnsvej, Søborg

Tower 77 er et luksus kontorhotel i Gladsaxe kommune, med smuk udsigt til byen til nord og syd, Effektivt netværk af bus- og togforbindelser til København centrum, samt til motorvejsnettet. Konceptet er bygget på at alle lejere har en fast mdr. ydelse og kan bruge alle husets faciliteter ingen ekstra betaling. Til dette medfølger et fuldt udstyret kontorhotel med både store og mindre kontorlokaler samt lagerlokaler til alle typer Erhvervs drivende.

Kontorhotel Vandtårnsvej, Søborg

Velbeliggende kontorhotel centralt i Søborg. Du er tæt på byen og har gode adgangsforhold til og fra kontorhotellet. Få dit eget enkeltmandskontor, kontor med plads op til 12 personer eller alt derimellem. Ejendommen er nyopført, så alle faciliteter er af god standard med fiberinternet, kantine og velassorterede mødelokaler.

Kontorhotel Automatikvej, Søborg

Kontorhotellet ligger centralt i Søborg og det er let at komme til centrum af Københavns med offentlig transport. Området har mange muligheder for kulturellet oplevelser og sport. Dette kontorhotel er placeret i en nyrenoveret bygning i Søborg på 3. og 4. sal.

Se flere kontorhoteller i Søborg

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Søborg eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov? Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Hellerup, Lyngby, Birkerød, Ballerup, København Ø.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com