Guide til kontorhoteller

Søger du nye erhvervslokaler eller kontorplads? Så skulle du overveje et kontorhotel! Her på siden kan du få et overblik over de bedste kontorhoteller i Danmark.

De bedste kontorhoteller i Vejle

Find et kontorhotel i Vejle i nedenstående liste som indeholder henvisninger til hvad vi anser som de bedste kontorhoteller i Vejle. Klikker du dig videre til de pågældende kontorhoteller, vil du kunne finde information som beliggenhed, services, faciliteter mv. og du vil kunne rekvirere yderligere informationer om det pågældende kontorhotel.

Start med at gennemse listen over kontorhoteller i Vejle her:

Kontorhotel Vejle Havneparken

Uviklingsparken er placeret lige i hjertet af Vejle. Tæt på gågaden med det aktive og rige handelsliv. 100 meter fra Vejle Banegård med adgang til tog, bus, taxa og gode forbindelser til Billund Lufthavn. Hovedvej A13 og motorvej E20/E45 er også tæt på.

Kontorhotel Damhaven, Vejle

Kontorhotellet på Damhaven er præget af attraktive lokaler i velbeliggende placering, i centrum af Vejle. Der er mulighed for at leje både flere sammenhængende kontorer, eller ét stort kontor. Derudover er der gode fællesfaciliteter og mødelokale som kan bruges efter behov. Adressen er tæt på Bryggen, gågaden og banegården.

Kontorhotel Vejle Ladegårdsvej

Kontorlokaler er beliggende på Ladegårdsvej i Vejle, ca. 500 meter fra motorvejsafkørsel Vejle Syd. Konceptet for dette kontorhus er, at der lejes lokaler ud til mindre virksomheder. Der er desuden ansat 2 servicemedarbejdere, der forestår kantinedrift samt rengøring.

Se flere kontorhoteller i Vejle

Hvis ingen af ovenstående kontorhoteller var det du ledte efter, så kan du med fordel søge videre her.

Leder du i stedet efter et traditionelt kontor?

Har du endnu ikke fundet det rigtige lejemål i Vejle eller går du og overvejer om et traditionelt kontor passer bedre til dit behov? Søg gratis blandt mere end 4.000 erhvervslejemål til leje i hele Danmark.

Vil du fortsætte din søgning i andre byer?

Så kan du søge videre her på siden ved hjælp bylisten i menuen.

Populære byer: Aarhus, Silkeborg, Herning, Kolding.

Læs også mere om Vejle.

Traditionelt kontorlejemål

Hvis du søger et traditionelt kontorlejemål frem for et kontorhotel kan du med fordel søge efter erhvervslejemål på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål lige her.

Kontorhotel uden for Danmark

Hvis du søger et kontorhotel i andre skandinaviske byer, såsom Bergen, Gøteborg, Malmø, Oslo eller Stockholm, kan du med fordel benytte dette norske eller dette svenske site: MatchOffice Norge og MatchOffice Sverige

Søger du kontor i det øvrige udland kan følgende side med fordel benyttes: MatchOffice.com