You are currently viewing Kunne et kontorhotel være noget for din virksomhed?

Kunne et kontorhotel være noget for din virksomhed?

Når det kommer til erhvervslokaler, findes der efterhånden et hav af muligheder. Et af de nyere og meget populære er kontorhotellet. Her gennemgår vi, hvad denne forholdsvis nye form for erhvervslokaler er, og hvilke fordele du kan se frem til. Ligeledes vil vi kort se på en anden ny og populær mulighed for iværksætterne, som kunne være en god løsning til kontorhotellet. Læs med her, og bliv klogere på, hvilket erhvervslejemål der passer til dig og din virksomhed.

Hvad er et kontorhotel, og hvilke fordele er der?

Som det fremgår af navnet, byder denne form for erhvervslokaler på et hotel for kontorer. Der er altså tale om en bygning fyldt med lokaler, som forskellige virksomheder kan leje sig ind i. Vælger din virksomhed et kontorhotel, deler du altså faciliteter med andre virksomheder. Det er også her, der gemmer sig en stor fordel.

Ved at deles om faciliteterne rundt om kontorerne, deles I ligeledes om udgifterne og arbejdet med at holde dem ved lige. Det kan være faciliteter som alt fra mødelokaler, en reception og til en større kantine. På den måde kan et kontorhotel også give din virksomhed adgang til fede faciliteter, som du ikke nødvendigvis kunne få ved et traditionelt erhvervslejemål. Udover arbejde og økonomi er der også en anden fordel at hente. Et kontorhotel byder nemlig på kortere og mere fleksible lejekontrakter. Har du stadig en lille virksomhed, som håber på at vækste inden for de næste par år, kan denne løsning måske være det rette for dig.

Et godt alternativ til iværksætterne

Er det derimod en enkeltmandsvirksomhed eller en startup, du har, kan det være, at et kontorhotel er en lidt for omfattende løsning for dig. Her er der heldigvis også kommet et andet smart og yderst populært alternativ – nemlig kontorfællesskabet. Her deles du i stedet med andre enkeltmandsvirksomheder eller startups om et stort kontor. Fordelene er meget de samme som ved den anden løsning, da du også her vil deles om udgifterne og arbejdet med vedligeholdelse af fællesfaciliteter med andre. 

En anden god fordel er, at du her vil have din hverdag sammen med andre iværksættere. På den måde er der god plads til vidensdeling på tværs af industrier og virksomheder, samtidig med at der også er nogle at dele frustrationer med. Et kontorfællesskab byder altså på et socialt miljø med god plads til fordybelse blandt ligesindede.