You are currently viewing Skab det bedste arbejdsmiljø i kontorhotellet

Skab det bedste arbejdsmiljø i kontorhotellet

Holder din virksomhed i dag til i et kontorhotel, eller overvejer du at flytte til et? Så er det vigtigt at sikre et godt arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere. I denne artikel kan du få hjælp og gode råd til at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø i dine lokaler, så du kan øge både trivslen og produktiviteten på arbejdspladsen. Så læs med, og bliv godt forberedt til at danne de perfekte rammer for dig og dine medarbejdere.

Hvad er særligt ved kontorhoteller?

Et kontorhotel er en helt særlig form for erhvervslokaler, hvor du som virksomhed holder til i samme ejendom som andre virksomheder. Du lejer dig ganske enkelt ind i dine lokaler og vælger, hvor mange kvadratmeter du har brug for. Fordelen ved kontorhoteller er desuden, at du løbende kan op- og nedskalere den plads, du lejer dig ind på. Så kan du justere, hvor meget plads virksomheden har, så det passer til jeres behov på alle tidspunkter.

Arbejdsmiljøet i et kontorhotel kan derfor også være anderledes i forhold til mere almindelige kontorlokaler, hvor virksomheden har sine egne lokaler. Det kan både være negativt og positivt for dig og dine medarbejdere.

Når du lejer dig ind i et kontorhotel, åbner du for nye muligheder for at skabe et netværk med andre virksomheder. Det giver bedre forudsætninger for, at dine medarbejdere kan få et større socialt netværk på arbejdspladsen, hvilket kan øge arbejdsglæden og trivslen. På den anden side kan det også føre til flere forstyrrelser, hvilket kan sænke produktiviteten.

Sådan skaber du det bedste arbejdsmiljø i et kontorhotel

Der er både fordele og ulemper ved at vælge et kontorhotel som den næste løsning til din virksomhed. Det giver som sagt bedre muligheder for at øge det sociale og professionelle netværk for både dig og dine medarbejdere. På den anden side kan det føre til flere forstyrrelser, da der kan være flere forstyrrende elementer på arbejdspladsen.

Selvom du lejer dig ind i dine erhvervslokaler i et kontorhotel, har du stadig stor frihed til selv at indrette dine lokaler. Derfor kan du selv vælge, om du vil skabe et åbent kontormiljø, eller om det skal være mere opdelt. Du har altså gode muligheder for at skabe lige præcis det arbejdsmiljø, som du ønsker dig.Hvilken indretning, der passer bedst til dig, kommer selvfølgelig an på, hvilke præferencer og ønsker du har til din virksomhed og arbejdspladsen. Uanset hvordan du vælger at indrette dit kontorhotel, skal du altid tænke på at skabe et arbejdsmiljø med et godt indeklima, den rette temperatur og det rette støjniveau. Du kan eventuelt indhente feedback fra dine medarbejdere løbende, så du altid holder dig ajour med dine medarbejderes trivsel.