You are currently viewing Find det optimale erhvervslejemål i Aarhus

Find det optimale erhvervslejemål i Aarhus

Vi kan komme på mange gode grunde til, hvorfor det er en god idé at leje dig ind og være en del af et kontorfællesskab, men hvis du mere er interesseret i et konventionelt kontor, er det naturligvis helt op til dig at vurdere, hvad din virksomhed har brug for af rammer.

I denne artikel vil vi give tre gode bud på, hvor i Aarhus dit næste kontorlokale kan ligge. Du får således en beskrivelse af forskellige bydele, der hver især måske kunne friste dig til at have kontor i Danmarks næststørste by.

  1. Ceres Byen

En ganske kort tur fra Aarhus centrum fører dig til den moderne bydel Aarhus K, hvor Ceres Byen har til huse. Her ligger der mere end 1.000 boliger, som alle har glæde af at kunne besøge kulturelle vartegn som den botaniske have, Den Gamle By og kunstmuseet ARoS. Desuden flyder Aarhus Å igennem bydelen, hvor du kan sidde langs bredden en sommerdag og lade batterierne op, så inspirationen kommer tilbage.

Bydelen bryster sig af, at mange forskellige slags forretninger har gode betingelser for at få succes, da der er plads til alle. Så hvis det kan friste med kontorlokaler i Aarhus, hvor inspiration og innovation er i højsædet, kunne Ceres Byen være et godt bud.

  1. Frederiksbjerg

Frederiksbjerg er bydelen, der er kendetegnet ved, at folk kommer hinanden ved, når Ingerslev Boulevard åbner op for loppemarkeder eller torvedage. Her kan du gøre et godt fund og komme hjem med årstidens lækre frugter og grøntsager, nyde en italiensk is eller købe en smuk buket blomster.

Kontorlokaler på Frederiksbjerg er ikke noget særsyn, men fordi fællesskabet er så skønt, som det er, er der ofte rift om dem. Men er du heldig, kan du finde lige præcis de rammer, som du og din virksomhed har brug for.

  1. Latinerkvarteret

Sidst men ikke mindst finder du på vores liste Aarhus’ gamle latinerkvarter. Med et erhvervslejemål her bliver du del af en ganske unik stemning og atmosfære, som kun gamle brosten, krogede gader og historiens vingesus kan give. Latinerkvarteret byder på masser af små og hyggelige lejligheder, men hvis du ser godt efter, vil du kunne se, at området også byder på alskens lækre specialforretninger, indbydende restauranter og caféer samt andre erhvervsdrivende, som du og din virksomhed kan blive naboer til.

Latinerkvarteret ligger mellem Aarhus’ Domkirke og Aarhus Universitet og er hver dag genstand for massevis af lokale og turister, som går igennem de gamle gader og er med til at gøre området til noget ganske særligt.